x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Traian Băsescu concurează pentru rolul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei PDL

Ponta: Traian Băsescu concurează pentru rolul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei PDL

24 Noi 2012   •   18:06
Ponta: Traian Băsescu concurează pentru rolul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei PDL

Traian Băsescu concurează cu Traian Radu Ungureanu pentru postul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei electorale PDL, a declarat Victor Ponta. Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă preşedintele Traian Băsescu va prinde anul 2014 în funcţie, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că aceasta depinde, în totalitate, de preşedintele României.

"Depinde de domnul preşedinte acest lucru. Două luni s-a comportat ca un preşedinte. I-a prins bine şi României şi domniei sale. A început campania, acum e în concurenţă cu Traian Radu Ungureanu, cine e purtătorul de cuvânt mai ridicol al campaniei PDL", a spus Ponta.

Liderul PSD a mai declarat că a constatat, împreună cu Crin Antonescu, că doar USL face campanie electorală şi că PDL nu are mitinguri electorale. "Am constatat cu domnul Antonescu că noi facem campanie, dar că doar noi facem campanie. Nu ne-am întâlnit pe nicăieri, în niciun judeţ, nu am auzit de nici un miting, n-am auzit de niciun program al PDL. Sigur, ăsta nu e un caz de supărare", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian radu ungureanu