x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: USL decide depunerea moţiunii pe Codul Muncii după discuţii cu patronatele şi sindicatele

Ponta: USL decide depunerea moţiunii pe Codul Muncii după discuţii cu patronatele şi sindicatele

21 Feb 2011   •   12:44

Liderul PSD Victor Ponta a declarat că USL va decide depunerea unei moţiuni de cenzură ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe modificările la Codul Muncii după ce, în prealabil, va discuta cu patronatele şi sindicatele.  Ponta a acuzat totodată că premierul Boc nu ştie care sunt aceste modificări.

"Vrem să discutăm mâine (marţi - n.r.) cu patronatele şi sindicatele. Domnul Boc nu ştie pe ce îşi angajează răspunderea. Noi vrem să fim serioşi. Nu ştim încă pe ce să depunem moţiune (de cenzură - n.r.). Faptul că primul-ministru este incompetent nu scuză un gest la fel de incompetent din partea noastră. O să luăm o decizie în cadrul USL, dar este imposibil în acest moment de la Boc să afli de fapt pe ce îşi angajează răspunderea şi care va fi textul şi modificările la modul serios", a spus Ponta.

Premierul Emil Boc a anunţat, luni, că liderii coaliţiei de guvernare propun asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe Codul Muncii, precizând că în perioada următoare vor avea loc consultări şi cu grupurile parlamentare.

×