x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Vom declanşa o acţiune pentru înlocuirea lui Anastase de la şefia Camerei

Ponta: Vom declanşa o acţiune pentru înlocuirea lui Anastase de la şefia Camerei

31 Mar 2012   •   08:30
Ponta: Vom declanşa o acţiune pentru înlocuirea lui Anastase de la şefia Camerei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Resita, ca incepand de luni, opozitia va avea majoritate la Senat, iar USL va declansa o "actiune" pentru inlocuirea presedintelui Camerei Deputatilor, pentru a se dovedi, prin vot, daca puterea mai are majoritate in acest for.

"Modificarile din ultima saptamana trebuie gandite si asimilate pentru ca exista un obiectiv la nivel national si anume acela de a readuce Romania acolo unde merita. De luni, Opozitia va avea majoritate in Senat si va incerca sa o castige si pe cea din Camera Deputatilor", a declarat Victor Ponta.

Presedintele PSD a precizat ca in Camera Deputatilor, unde este haos si unde cei de la putere nu au reusit sa se stranga in numar suficient nici pentru a vota in cazul deputatului Mihail Boldea, saptamana viitoare va fi declansata o actiune "indreptatita si corecta" de inlaturare din functie a Robertei Anastase.

Ponta a mai spus ca daca in urma acestei actiuni va rezulta ca puterea nu mai are majoritate care sa sustina Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu, este foarte clar ca trebuie cat mai repede sa se intre intr-o noua "faza a situatiei politice", in care un guvern, fie de uniune nationala, fie de tehnocrati, cu spijinul si de la USL, sa organizeze cat mai rapid alegeri corecte.

×