x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Vom depune moţiune de cenzură la asumarea răspunderii pe Codul Muncii

Ponta: Vom depune moţiune de cenzură la asumarea răspunderii pe Codul Muncii

22 Feb 2011   •   12:18
Ponta: Vom depune moţiune de cenzură la asumarea răspunderii pe Codul Muncii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că PSD şi PNL vor depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe Codul Muncii.

Ponta a afirmat, înaintea unei întâlniri între lideri ai Uniunii Social Liberale şi reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor, că PSD şi PNL vor depune moţiune de cenzură dacă Guvernul va promova Codul Muncii prin angajarea răspunderii în Parlament.

"Emil Boc nu ştiu în ce calitate vorbeşte, înţeleg că va fi dat afară de la serviciu şi lui nici măcar nu i se aplică Codul Muncii. Ceea ce ar trebui noi să facem este un Cod al Muncii care să protejeze şi angajatorul, dar să îi protejeze şi pe angajaţi. Nu suntem într-o ţară bananieră în care angajatul să fie un simplu sclav pe plantaţie. Boc nu are de unde să ştie lucrul acesta pentru că el, săracul, este depăşit de situaţie", a declarat preşedintele PSD, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă PSD şi PNL îşi fac calcule cu privire la şansele de reuşită ale moţiunii de cenzură, Ponta a răspuns: "Nu am făcut calcule. O să depunem moţiune, nu facem calcule".

×