x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prahova: Sebastian Ghiţă, căutat în tot judeţul de poliţişti

Prahova: Sebastian Ghiţă, căutat în tot judeţul de poliţişti

21 Dec 2016   •   14:47
Prahova: Sebastian Ghiţă, căutat în tot judeţul de poliţişti

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia DNA Ploieşti a emis, miercuri, mandat de aducere, este căutat de poliţiştii pe raza întregului judeţ Prahova, aceştia desfăşurând "întreaga gamă de activităţi" pentru punerea în executare a mandatului. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că pe numele lui Sebastian Ghiţă a fost emis de procurorii DNA Ploieşti un mandat de aducere, iar IJP Prahova "desfăşoară întreaga gamă de activităţi pentru punerea în executare a mandatului". 

Totodată, Popescu a precizat că Ghiţă este căutat în tot judeţul. 

Procurorii DNA Ploieşti au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citaţiei anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei. 

Potrivit acestora, Ghiţă a fost citat să se prezinte la DNA Ploieşti la ora 12,00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimiţându-şi avocaţii, care au refuzat să facă declaraţii în faţa presei. 

În acest context, anchetatorii au emis mandat de aducere pe numele fostului deputat, au mai spus sursele citate. 

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru AGERPRES, că deocamdată nu se ştie unde se află Sebastian Ghiţă, el fiind în acest moment "dispărut" şi căutat în baza mandatului anchetatorilor.

×