x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Predoiu: Între Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu sunt relaţii de amiciţie

Predoiu: Între Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu sunt relaţii de amiciţie

18 Oct 2015   •   19:25
Predoiu: Între Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu sunt relaţii de amiciţie

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a susţinut duminică, la o conferinţă de presă, că între Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu sunt relaţii de amiciţie sau colegialitate şi că, probabil, în perioada următoare vom asista la "probe politice" ale raporturile reale dintre cei doi.

El a reafirmat cu această ocazie că Guvernul Victor Ponta "nu este funcţional" iar "Ponta a pierdut sprijinul partidului şi controlul Guvernului".

"Administraţia nu mai funcţionează, premierul României nu e primit nicăieri în lumea civilizată pentru că în PSD au loc lupte de putere. Aceasta este adevărata faţă şi modernitate a PSD. Modernitatea constă că nu îşi mai adresează deschis atacurile şi zâmbesc publicului, îşi rezolvă lupta de putere, lupta pentru avantajele de a fi conectat la bugetul public în culise. Asta e semnificaţia schimbului de replici dintre Ponta şi Dragnea", a declarat Predoiu.

În opinia sa, Liviu Dragnea ar trebui "să retragă mâine sprijinul politic pentru Guvernul Victor Ponta şi poimâne să îşi dea demisia amândoi din politică.

"Este imposibil, pentru că PSD are în ADN-ul său politic totalitarismul într-o formă coafată. Adresarea lui Liviu Dragnea către oamenii care muncesc, oamenii care creează valori, către intelectuali este una făţarnică. (...) Este clar că avem de-a face cu o ipocrizie a şefilor PSD, nu este vorba despre o stângă modernă, reformată, este vorba de un socialism de caviar. (...) Liderii PSD sunt cei care afişează o imagine de pantofi rupţi în talpă în timp ce îşi desfăşoară vacanţele prin Brazilia, Dubai sau alte locuri în care trebuie să ajungi cu un bilet de avion pe care un om normal din România nu şi-l poate permite pentru el sau cineva din familia lui (...)", a mai declarat Predoiu. AGERPRES 

×