x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Predoiu: Nu condamn fuziunea PMP cu UNPR; vom analiza dacă se menține protocolul nostru cu UNPR

Predoiu: Nu condamn fuziunea PMP cu UNPR; vom analiza dacă se menține protocolul nostru cu UNPR

12 Iul 2016   •   22:39
Predoiu: Nu condamn fuziunea PMP cu UNPR; vom analiza dacă se menține protocolul nostru cu UNPR

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că nu condamnă fuziunea dintre PMP și UNPR, dar că PNL va analiza în forul de conducere dacă protocolul încheiat la nivel național cu UNPR se menține.

"Sunt membrul unui partid care a reieșit dintr-o fuziune, nu condamn fuziunea PMP cu UNPR", a spus Predoiu la B1 TV, despre anunțul lui Traian Băsescu.

El a subliniat că știa despre această mișcare de câteva zile, apreciind că era previzibilă această decizie, pentru că niciunul dintre partide nu ar fi intrat în Parlament.

Despre înțelegerile pe care PNL le-a încheiat, la nivel național, cu UNPR, pentru majoritățile în consiliile județene, Cătălin Predoiu a afirmat că va exista o discuție în partid, pentru a se analiza faptul că, prin fuziunea PMP-UNPR, liberalii devin aliați cu Traian Băsescu.

"Rămâne de văzut dacă în forul de conducere acest protocol se va menține sau nu, este o dezbatere care va urma. La momentul la care copreședinții PNL, mandatați de partid, au negociat acest protocol, nu se știa despre fuziunea UNPR-PMP. (..) Lucrurile trebuie luate așa cum sunt. Probabil se va discuta, din reacțiile colegilor, nu sunt foarte încântați", a completat Predoiu.

Partidul Mișcarea Populară va fuziona cu Uniunea Națională pentru Progresul României, a anunțat, marți, liderul PMP, Traian Băsescu.

AGERPRES

×