x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Dăncilă: Moţiunea de cenzură nu va trece. Am mai văzut acest film

Premierul Dăncilă: Moţiunea de cenzură nu va trece. Am mai văzut acest film

30 Sep 2019   •   20:06
Premierul Dăncilă: Moţiunea de cenzură nu va trece. Am mai văzut acest film

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că moţiunea de cenzură nu va trece de Parlament. Ea a precizat că a mai văzut „filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat Opoziţia decât Guvernul”.

„Aceşti oameni duc o luptă totală cu tot ce e în interesul României. La fel ca partidele de dreapta, oamenii noi, care s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pentru textul moţiunii de cenzură şi dărâmarea Guvernului - la fel de haotic ca acum 3 luni, la fel de slab, la fel de dăunător pentru români şi societate. Am mai văzut acest film. Filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat Opoziţia decât Guvernul. Au mai încercat acest lucru şi s-au făcut de râs la vot. Pentru că nu toţi parlamentarii stau încolonaţi în spatele aşa-zisului viitor premier, domnul Orban. Nu toţi se regăsesc în proiecţia de austeritate a Opoziţiei, de tăieri masive din veniturile oamenilor. Nu toţi sunt confortabili cu lipsa totală de viziune şi echipă şi nu se simt reprezentaţi de această alianţă a oportunismului. De aceea, ultima moţiune nu a trecut şi de aceea nu va trece nici aceasta. Ca să fie clar: această moţiune nu va trece”, a spus Dăncilă, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD.

Ea a adăugat că oamenii de bună-credinţă nu pot da un vot real de sprijin şi susţinere „pentru nimic”.

„Aroganţa de care dau dovadă acum i-a mai costat o dată ruşinea de a-şi vedea picată la vot moţiunea mult trâmbiţată. O vor trăi din nou, pentru că nu au învăţat lecţia responsabilităţii”, a precizat premierul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă motiune cenzura