x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Orban spune că nu vede niciun temei serios pentru depunerea unei moţiuni de cenzură

Premierul Orban spune că nu vede niciun temei serios pentru depunerea unei moţiuni de cenzură

20 Iul 2020   •   11:59
Premierul Orban spune că nu vede niciun temei serios pentru depunerea unei moţiuni de cenzură

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că nu vede niciun temei serios pentru depunerea moţiuni de cenzură și i se pare că ar fi „un act politicianist”, care nu ar avea decât efecte negative asupra democraţiei în România.

 

„Nu văd nici un temei serios pentru depunerea acestei moţiuni de cenzură. (...) Guvernul pe care îl conduc şi-a făcut datoria cu devotament, cu dedicare, cu spirit de sacrificiu, de dimineaţă până noaptea. Suntem pe linia frontului, de luni bune şi mi se pare că ar fi un act politicianist care nu ar avea decât efecte negative asupra democraţiei în România şi mai ales a capacităţii instituţiilor statului de a face faţă provocărilor epidemiei şi provocărilor relansării economice”, a declarat Ludovic Orban.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a anunţat, diminică, într-o conferință de presă, că la jumătatea lunii viitoare ar urma să fie depusă moţiunea de cenzură la adresa actualului Executiv.

El a mai spus că PSD susţine ideea unui guvern de uniune naţională care să organizeze cele două runde de alegeri programate pentru acest an, dar nu exclude nici ideea unui guvern politic.

(sursa: Mediafax)

×