x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul se dă la liderul PSD: Tovarășe Ciolacu , când ai timp, dă-mi un telefon!

Premierul se dă la liderul PSD: Tovarășe Ciolacu , când ai timp, dă-mi un telefon!

13 Feb 2021   •   14:29
Premierul se dă la liderul PSD: Tovarășe Ciolacu , când ai timp, dă-mi un telefon!

Premierul Florin Cîțu a atacat sâmbătă, într-o conferință de presă, atât guvernarea PSD cât și pe liderul formațiunii, Marcel Ciolacu, în contextul discuțiilor despre buget.

„Am spus de la început că nu sunt de acord să mențin nenorocirile făcute de PSD. Pentru a crea spațiu pentru programul nostru de guvernare trebuie să eliminăm aceste nenorociri, iar prin acest buget reparăm dezmățul făcut de PSD”, a spus prim-ministrul, care a remarcat și „ipocrizia PSD”, care a reclamat lipsa bugetului la Comisia Europeană.

Cîțu și-a declarat disponibilitatea de a-l învăța pe Marcel Ciolacu despre buget. „Așteptam de la tovarășul Ciolacu să mă sune să discutăm despre buget. Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, a spus Cîțu.

Premierul a amintit de situația dezastruoasă preluată de la PSD, care a făcut ca România să intre in procedură de deficit înaintea pandemiei. „Trebuie să arătăm investitorilor că suntem un guvern responsabil. Am prezentat cifrele economice. Ele sunt mai bune decât estima oricine”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu