x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Victor Ponta şi primarul Klaus Iohannis s-au întâlnit la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta şi primarul Klaus Iohannis s-au întâlnit la Palatul Victoria

06 Aug 2012   •   13:58
Premierul Victor Ponta şi primarul Klaus Iohannis s-au întâlnit la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta si primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, s-au intalnit, luni, la Palatul Victoria, reprezentantii municipalitatii afirmand ca cei doi au discutat despre teme politice si despre actuala remaniere a Guvernului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Premierul Victor Ponta si primarul Klaus Iohannis au purtat, luni, o discutie pe teme politice si pe tema actuala a remanierii. Primarul Klaus Iohannis l-a rugat pe premierul Victor Ponta sa sprijine, in continuare, proiectele Sibiului, in special cel legat de schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale pentru constructia unui nou spital de urgenta in Sibiu. Primul ministru s-a aratat dispus sa sustina in continuare Primaria Sibiu, in proiectele sale", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu, Mirela Gligore.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, nu a putut fi contactat, iar Guvernul nu a transmis nicio informatie in acest sens pana la ora transmiterii acestei stiri.

In 2009, Klaus Iohannis a fost sustinut de PNL si PSD pentru a deveni premier, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Ioan Rus a anuntat, luni, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, pentru ca este un politician onest, corect, iar in ultimele zile asupra lui au fost facute presiuni incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ulterior, Ioan Rus a anuntat ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a propus ca ministri pe Mircea Dusa la Ministerul de Interne, pe Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administratie Publica, pe Titus Corlatean la Ministerul de Externe, pe Dan Sova pentru Relatia cu Parlamentul si pe judecatorul Mona Pivniceru la Justitie.

Mediafax

×