x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele BEM a demisionat

Preşedintele BEM a demisionat

09 Mai 2008   •   00:00

Constantin Marino Marin a depus ieri la Tribunalul Bucureşti o solicitare în care cere să fie înlocuit din funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Municipal (BEM), din motive medicale.

Constantin Marino Marin a depus ieri la Tribunalul Bucureşti o solicitare în care cere să fie înlocuit din funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Municipal (BEM), din motive medicale. Marino a fost desemnat preşedintele BEM la începutul lunii aprilie, în locul unui un alt judecător, Radu Constantin Daniel, care a renunţat la această funcţie tot din motive medicale. Purtătorul de cuvînt al Tribunalului Bucureşti, Laura Radu, a declarat, pentru Mediafax, că urmează ca instituţia să ia act de această solicitare şi să stabilească în cursul zilei de azi o dată pentru o nouă tragere la sorţi pentru alegerea preşedintelui BEM.

 

Reprezentantul PC în BEC, Vlad Hogea, şi AEP au solicitat înlocuirea preşedintelui BEM şi a locţiitorului său, Ana Bomboş, subiect care a fost discutat în şedinţa BEC de marţi. Ieri, Hogea a susţinut că motivul real al retragerii preşedintelui BEM este incompetenţa, conservatorii solicitînd în continuare şi înlocuirea locţiitorului acestuia, Ana Bomboş.

 

 

Potrivit lui Hogea, BEC a trimis la data de 3 mai o adresă Tribunalului Bucureşti în care cerea “într-o formulare elegantă” înlocuirea magistraţilor de la BEM. Tribunalul a confirmat că a primit la 5 mai scrisoarea, pe care urma să o analizeze.

×
Subiecte în articol: politic