x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone: „M-am julit puțin, dar… nu-i bai, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ!”

Cristian Popescu Piedone: „M-am julit puțin, dar… nu-i bai, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ!”

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2024   •   11:15
Cristian Popescu Piedone: „M-am julit puțin, dar… nu-i bai, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ!”
Sursa foto: FB Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a suferit un incident nefericit în timpul unei vizite de lucru pe un șantier. Într-o scenă neașteptată, Piedone a căzut brusc la pământ, manifestându-și imediat frustrarea printr-o serie de exprimări neconvenționale. Cu toate acestea, s-a ridicat rapid și și-a continuat vizita cu un zâmbet aparent de amuzament.

Într-o postare ulterioară pe platforma socială Facebook, Piedone a împărtășit detaliile incidentului, mărturisind că s-a împiedicat și că a suferit câteva zgârieturi minore. 

„Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit ‘prietenii”… ori când m-au împiedicat ‘binevoitorii’”, a scris Piedone.

El și-a exprimat determinarea de a merge mai departe, subliniind că, indiferent de circumstanțe, s-a ridicat mereu și a continuat să-și urmeze drumul, protejat de credința sa. De asemenea, Piedone a menționat că a decis să împărtășească momentul căderii pentru a clarifica orice interpretare greșită sau manipulare a faptelor, ținând cont că este deseori supus observației publicului.

În ciuda incidentului, Piedone a asigurat pe toți cei îngrijorați că se simte bine și că a continuat să-și desfășoare activitatea pe teren, concentrându-se pe discuții legate de proiectele de infrastructură în sectorul său.

 

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone