x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD - Atac la guvernanti

PSD - Atac la guvernanti

03 Apr 2006   •   00:00

Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a solicitat ieri demisia sau demiterea de urgenta a ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur.
El a apreciat ca Flutur este responsabil de deficientele in gestionarea gripei aviare si de regresele inregistrate in agricultura care ar putea deveni "stegulete rosii" in Raportul de tara al Comisiei Europene, ce va fi publicat in luna mai.

REGRESE. Corlatean a spus ca regresele din agricultura au fost semnalate si de comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Joaquin Almuna, si care ar arata "falimentul actualei guvernari si al faimosului ministru Flutur de la Agricultura". El a spus ca actualele probleme din agricultura risca sa duca la aparitia unei clauze sectoriale de salvgardare in domeniu, care ar putea determina o ajustare in sens negativ a fondurilor alocate Romaniei de catre UE pentru cele doua domenii. "Ce s-a intamplat in ultimele luni a tinut capul de afis vis-a-vis de imaginea unui ministru incompetent si demagog, care a preferat sa faca campanie de PR la telviziuni, in loc sa se ocupe de problemele extrem de serioase din agricultura", a declarat Corlatean. El a acuzat totodata guvernul ca nu si-a respectat promisiunile facute romanilor din afara granitelor tarii in ceea ce priveste educatia in limba materna a copiilor acestora si a anuntat ca PSD va comunica forurilor europene ca hartuirea politica din partea puterii continua.

×
Subiecte în articol: politic