x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală

PSD: În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală

22 Feb 2019   •   17:52
PSD: În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală

Social-democraţii îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a blocat majorarea alocaţiilor pentru copii, prevăzută în legea bugetului pe 2019.

"Preşedintele Iohannis 'Beţe-n-Roate' tocmai a blocat majorarea alocaţiilor pentru copii prevăzută în legea bugetului pentru anul 2019 votată de PSD, ALDE, UDMR şi minorităţi. Deşi Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă care să permită utilizarea sumelor suplimentare prevăzute în buget pentru majorarea alocaţiilor, această prevedere nu poate intra în vigoare decât la data de 1 a lunii ce urmează intrării în vigoare a legii bugetului. Aşadar, chiar dacă Guvernul a pregătit banii pentru copii, aceştia nu vor putea fi acordaţi din cauza blocajului preşedintelui", a transmis PSD într-un mesaj postat pe Facebook.

În opinia PSD, preşedintele îşi continuă campania electorală. "În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală", mai susţin social-democraţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra legii bugetului de stat pe anul 2019. AGERPRES

×