x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Erată în fluturașii PNL privind majorarea punctului de pensie

PSD: Erată în fluturașii PNL privind majorarea punctului de pensie

14 Dec 2023   •   15:30
PSD: Erată în fluturașii PNL privind majorarea punctului de pensie

PSD constată că în fluturașii editați și distribuiți de partenerii de la PNL cu privire la majorările de pensii din 2024 s-a strecurat o „nefericită eroare”. Social-democrații afirmă că în anul 2021, cu PNL și USR la guvernare, punctul de pensie „a crescut” cu 0%.

„Erată în fluturașii PNL privind majorarea punctului de pensie. PSD constată că în fluturașii editați și distribuiți de partenerii de la PNL cu privire la majorările de pensii din 2024 s-a strecurat o nefericită eroare”, potrivit unui comunicat de presă.

Social-democrații arată că, „pentru corecta informare a cetățenilor,în anul 2021, cu PNL și USR la guvernare, punctul de pensie cu 0% (zero la sută)”.

„În realitate, majorarea la 1.586 de lei, care în fluturașul PNL apare în dreptul anului 2021, a avut loc în ianuarie 2022, când ministrul Muncii era un reprezentant al PSD”, se menționează în finalul comunicatului.

PSD publică și un tabel bazat pe datele disponibile pe site-ul Casei Naționale de Pensii, potrivit căruia în 2021 nu a fost nicio creștere a pensiilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pensii psd pnl