x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate

PSD: Singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate

14 Apr 2021   •   16:22
PSD: Singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate
Sursa foto: Lucian Alecu

Dacă nu sunt capabili să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate, transmit social-democrații într-un comunicat de presă, scrie Mediafax.

„Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin alegeri anticipate, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR PLUS pentru întreaga societate”, potrivit comunicatului PSD.

Social-democrații precizează că nu vor susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL.

„PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-PLUS. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel”, conchid social-democrații.

Premierul Florin Cîțu i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu, iar șeful statului a semnat revocarea.

În replică, Alianța USR PLUS a anunțat că Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru și a cerut de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier.

×
Subiecte în articol: psd alegeri anticipate