x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu a demisionat. Bogdan Oprea îl va ajuta pe preşedintele suspendat în campanie

Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu a demisionat. Bogdan Oprea îl va ajuta pe preşedintele suspendat în campanie

10 Iul 2012   •   09:13
Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu a demisionat. Bogdan Oprea îl va ajuta pe preşedintele suspendat în campanie

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, si-a depus demisia din functia de consilier de stat si coordonator al Departamentului de Comunicare Publica din Administratia Prezidentiala, el urmand sa lucreze la campania lui Basescu pentru referendumul din 29 iulie.

"Mi-am depus incepand de azi demisia din functie. Voi lucra la campania pentru referendum a presedintelui Basescu", a declarat Bogdan Oprea, pentru Mediafax.

Oprea preluase functia de purtator de cuvant al presedintelui Basescu pe 15 mai, dupa ce predecesorul sau, Valeriu Turcan, a demisionat in luna februarie.

De asemenea, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, care se ocupa de Departamentul de Analiza Politica de la Palatul Cotroceni, a fost eliberat din functie incepand de luni, 9 iulie, potrivit unui decret semnat vineri de presedintele Traian Basescu, publicat luni seara in Monitorul Oficial.

Traian Basescu a semnat, joi, si decretul privind eliberarea din functia de consilier prezidential incepand cu 25 iulie a lui Stefan Deaconu, care se ocupa de Departamentul Constitutional Legislativ.

×