x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL anunță înființarea unui Departament pentru Credință, Cultură și Educație

PUSL anunță înființarea unui Departament pentru Credință, Cultură și Educație

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2023   •   13:15
PUSL anunță înființarea unui Departament pentru Credință, Cultură și Educație

PUSL a anunțat înființarea unui Departament pentru Credință, Cultură și Educație, fiind primul partid din România cu o structură distinctă dedicată acestor domenii.

„Partidul Umanist Social Liberal a înființat Departamentul pentru Credință, Cultură și Educație, din nevoia de a promova valori esențiale pentru societate, mai ales într-o perioadă în care acestea sunt amenințate cu uitarea”, transmite PUSL într-un comunicat de presă.

Potrivit umaniștilor, noul departament va fi condus de Marius Ciprian Pop, doctor în Etnografie și Folclor, teolog, interpret de muzică populară și fost om de televiziune, care de trei decenii „promovează valorile și tradițiile populare, credința, precum și iubirea pentru acest neam”.

„În lumea globalizată, marcată de materialism și superficialitate, dragostea de neam, de țară și de valorile spirituale: credință, cultură și educație reprezintă i veritabilă obligație morală și nicidecum o simplă opțiune. Când ți se oferă cadrul necesar și sprijinul pentru a împlini această datorie sfântă, dacă ești conștient de menirea ta de creștin și de român, nu poți să nu te implici!”, a declarat Marius Ciprian Pop. 

×