x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umaniștii au dat startul la colinde, și la alegerile pentru anul 2024

Umaniștii au dat startul la colinde, și la alegerile pentru anul 2024

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2023   •   17:24
Umaniștii au dat startul la colinde,  și la alegerile pentru anul 2024

Din punct de vedere politic, anul 2023 este anul premergător celui mai important ciclu electoral din ultimul deceniu când vor fi patru runde de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Mai mult, anul 2023, care se încheie săptămâna viitoare ne-a adus o noutate pe scena politică. Am avut parte de o rotativă guvernamentală, ceea ce nu a existat până acum pe scena politică românească.

Acum la final de an scena politică este din nou în fierbere. Încep pregătirile pentru alegerile de anul viitor. Partidele mici încep să se grupeze, dar să se și întărească din punct de vedere politic. Un exemplu este și PUSL care devine din ce în ce mai atractiv pentru aleșii locali, iar cei care sunt în plin mandat se mândresc cu realizările lor, este de părere deputatul PUSL Grațiela Gavrilescu, prezentă la ceremonia de aprindere a luminițelor de Crăciun de la Băicoi. Aleșii umaniști din Prahova întâmpină, și în acest an, sosirea Crăciunului și a Anului Nou, împreună cu localnicii, prin concerte de colinde, oferirea de daruri și întâlniri cu Moș Crăciun.

 

”În decoruri de poveste, special amenajate, în Sfânta Biserică, în școli și grădinițe ori doar în fața porții, zâmbetul oamenilor este cea mai bună dovadă că Sărbătoarea Nașterii Domnului este a noastră, a tuturor, iar noi, umaniștii ne dorim să o păstrăm sfânta și curată peste generații. N-aș vrea să greșesc și să omit numele vreunuia dintre colegii mei, care, în aceste zile, sunt dedicați acestei misiuni”, a declarat deputatul PUSL Grațiela Gavrilescu, menționând atât primarii, viceprimarii și consilierii prahoveni cu care se mândrește:

 

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi; Gheorghe Iordache și Mihai Alionte, primarii comunelor Măgureni și Podenii Noi; Valentin Adin Drăghiciu, viceprimarul comunei Boldești-Grădiștea; Paul Vișan, Cosmin Marinescu, Georgian Neagu și Eliza Oprea, consilieri localitatea Colceag, Râfov, Cosminele și, respectiv, Balta-Doamnei. Toți aceștia sunt cei care au dat startul și îi felicit, iar, ca ei, mulți umaniști au fost alături de copii și de familii nevoiașe din localitățile prahovene.

 

UMANISM înseamnă OMENIE, în primul rând! Le mulțumesc tuturor!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: pusl colinde alegeri