x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL susține inițiativa cetățenească pentru confiscarea averilor ilicite: Semnături strânse la nivel național

PUSL susține inițiativa cetățenească pentru confiscarea averilor ilicite: Semnături strânse la nivel național

de Redacția Jurnalul    |    04 Sep 2024   •   10:10
PUSL susține inițiativa cetățenească pentru confiscarea averilor ilicite: Semnături strânse la nivel național

„Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) anunță strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească privind confiscarea averilor dobândite în mod ilicit.”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

„Această inițiativă reprezintă un pas esențial în direcția unei societăți mai drepte și mai corecte, în care averile obținute prin mijloace nelegale să fie recuperate în folosul comunității.

Atât organizația PUSL din București, condusă de Cristian Popescu Piedone, cât și organizațiile PUSL din toată țara au fost în mijlocul cetățenilor care și-au exprimat nemulțumirea față de inegalitățile sociale generate de averile obținute ilicit. Prin această inițiativă, PUSL își reafirmă angajamentul de a lupta pentru dreptate și echitate socială.

Susținerea  acestei inițiative se poate face simplu, prin scanarea unui cod QR care îi direcționează pe cetățeni direct pe site-ul PUSL, unde pot completa formularul de susținere.

Invităm toți cetățenii să se alăture acestei cauze și să semneze pentru a susține inițiativa care poate aduce o schimbare reală în societatea noastră.”, precizează comunicatul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×