x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Câmpeanu: Andrei Chiliman nu trebuie să demisioneze din PNL. Antonescu să nu se mai repeadă aşa! E o greşeală de tact şi de viziune politică!

Radu Câmpeanu: Andrei Chiliman nu trebuie să demisioneze din PNL. Antonescu să nu se mai repeadă aşa! E o greşeală de tact şi de viziune politică!

12 Apr 2012   •   10:14
Radu Câmpeanu: Andrei Chiliman nu trebuie să demisioneze din PNL. Antonescu să nu se mai repeadă aşa! E o greşeală de tact şi de viziune politică!

Seniorul liberal Radu Campeanu a declarat, la RFI, ca a vorbit miercuri cu Andrei Chiliman si l-a sfatuit sa nu demisioneze din PNL. "Crin Antonescu sa inteleaga odata ca trebuie sa fie echilibrat si sa nu se mai repeada asa, e o greseala de tact si de viziune politica! Un adevarat om politic nu ia hotarari dupa iesirile lui instinctuale!", a declarat Campeanu la RFI.

"Am vorbit ieri cu dansul si i-am spus punctul meu de vedere. Sfatul pe care eu imi permit sa i-l dau este sa nu demisioneze. Probabil ca o sa vorbesc si cu Crin Antonescu, ca sa inteleaga odata ca el daca e presedinte de partid trebuie sa aiba un echilibru in judecata si in hotarari si nu sa se repeada cu tot felul de sanctiuni sau semne, manifestari ale unei suparari pe care a avut-o fata de unul sau de altul", a declarat presedintele fondator al PNL.

Potrivit lui Campeanu, daca Andrei Chiliman ar demisiona din PNL, ar pierde atat primarul, cat si partidul. "Sigur ca si partidul pierde prin asemenea incidente nefericite si imi pare rau ca domnul Crin Antonescu se preteaza la asa ceva, mai ales acum, atat de aproape de alegeri. Este o greseala si de tact si de viziune politica!", crede Radu Campeanu.

"Sigur, Crin Antonescu e poate pornit pe aceste aspecte de resentimente personale, dar cred ca va trebui sa faca un efort, sa inteleaga ca un sef de partid, un adevarat om politic nu ia hotarari dupa iesirile lui instinctuale sau mai stiu eu, temperamentale! Un om politic, mai ales intr-o functie de conducere, trebuie sa se gandeasca bine, sa fie calm, intelept si sa inteleaga ca nu trebuie sa-si creeze asemenea slabiciuni, mai ales inaintea unui examen electoral".

In legatura cu sansele USL la alegerile din acest an, Radu Campeanu a spus ca "domnul Antonescu si fruntasii liberali trebuie sa stie sa prezinte opiniei publice romanesti un program inteligent de guvernare si de reforme, nu in sensul vorbit de domnul Basescu, cu Constitutia, ca astea sunt niste copilarii, ca sa nu le zic niste nenorociri, niste prostii! Dar in legatura cu viata economica a societatii romanesti, cu economia romaneasca, adica sa incurajeze economia, s-o faca sa mearga cum trebuie, pentru ca oamenii sa-si regaseasca un echilibru economic in viata. Asta trebuie sa faca".

Andrei Chiliman a anuntat acum cateva zile ca ar putea demisiona din PNL. Primarul Sectorului 1 a fost deranjat de faptul ca a fost schimbat de la sefia PNL Bucuresti.

Crin Antonescu a spus recent la TVR 1 ca Andrei Chiliman ar trebui sa se hotarasca in doua-trei zile daca demisioneaza sau nu din partid.

×