x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Tudor, despre Alina Gorghiu: "A gafat grav astăzi''

Radu Tudor, despre Alina Gorghiu: "A gafat grav astăzi''

de Antena 3    |    15 Mar 2016   •   22:46
Radu Tudor, despre Alina Gorghiu: "A gafat grav astăzi''

Radu Tudor a comentat, în ediția de marți a emisiunii ''La ordinea zilei'', declarațiile făcute de copreşedintele PNL Alina Gorghiu potrivit cărora nu a fost surprinsă de faptul că Traian Băsescu, Călin Popescu-Tăriceanu şi Victor Ponta au fost uniţi în reacţii privind ordonanța interceptărilor, motivând că "unora din România interceptările încă le produc emoţii, transpiraţii reci".

Radu Tudor e de părere că afirmațiile liderului PNLnu sunt demne de un liberal și de un politician european și că Alina Gorghiu a ''gafat grav''.

''Am reținut afirmația Alinei Gorghiu încă de azi dimineață și recunosc că am fost foarte contrariat că un avocat tânăr, un lider de partid liberal, un partid care are 150 de ani în România, se propunță într-un mod aproape amenințător la adresa unor adversari. Acest gen de amenințare voalată, venită din partea unui lider de partid liberal ca să fiu foarte sincer mă irită, mă deranjează. Eu nu am văzut din 1991, de când urmăresc politica românească niciun lider liberal care să spună adversarilor politici ''te cam trec transpirațiile reci în legătură cu interceptările''.  Adică, un lider liberal care face speculații în legătură cu interceptările și cu transpirațiile reci ale adversarului, cadrează mai degrabă cu Erdogan în Turcia sau Lukashenko în Belarus, în niciun caz cu un mod european și liberal de a gândi. Cred că doamna Gorghiu a gafat grav astăzi'', a spus Radu Tudor. 

Mai multe detalii & VIDEO, pe antena3.ro

×
Subiecte în articol: radu tudor alina gorghiu