x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Românii au ales un preşedinte care să le reprezintă cel mai bine interesele

Raluca Turcan: Românii au ales un preşedinte care să le reprezintă cel mai bine interesele

10 Noi 2019   •   22:50
Raluca Turcan: Românii au ales un preşedinte care să le reprezintă cel mai bine interesele

 Prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirmă că, prin votul pe care l-au dat duminică pentru Klaus Iohannis, românii au ales "România normală" şi un preşedinte care să "le reprezintă cel mai bine interesele, atât în plan intern, cât şi internaţional".


"Românii au ales România normală. Astăzi am trăit o zi istorică pentru democraţia românească! Milioane de români au spus cu subiect şi predicat că preşedintele Klaus Iohannis este cel care a demonstrat că le reprezintă cel mai bine interesele, atât în plan intern, cât şi internaţional. A fost ziua în care românii au votat masiv pentru ca ţara lor să fie condusă de oameni cinstiţi, bine pregătiţi profesional şi responsabili pentru soarta ţării. Alături de Klaus Iohannis, Guvernul PNL va reuşi să redea oamenilor încrederea şi speranţa că ţara lor se îndreaptă în direcţia corectă. Mulţumim tuturor românilor care ne-au acordat încrederea şi îi asigurăm că ne vom strădui să le împlinim toate aşteptările", a scris Turcan, pe Facebook.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie - IRES, candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 38,7% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%.

Exit-poll-ul realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde arată că Iohannis a obţinut 39%, Dăncilă - 22,5%, iar Barna - 16,4%. AGERPRES

×
Subiecte în articol: raluca turcan