x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan îi răspunde lui Orban: Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00

Rareș Bogdan îi răspunde lui Orban: Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00

02 Sep 2021   •   13:54
Rareș Bogdan îi răspunde lui Orban: Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00

Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a răspuns liderului PNL, Ludovic Orban, care nu a participat la Biroul Politic Național, unde s-a votat susținerea lui Florin Cîțu premier, motivând că a anunțat prea târziu: „Când a avut nevoie, BPN a fost convocat și la ora 23.00”, i-a reamintit Bogdan lui Orban.

Întrebat, joi, despre refuzul președintelui PNL de a participa la BPN, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan s spus că atunci când Orban avea nevoie de PNL, BPN-ul se convoca târziu în noapte.

„Cu respect pentru domnul Ludovic Orban, încă președinte al PNL, atunci când domnia sa a avut nevoie de PNL, în luna decembrie a anului trecut sau în orice alt moment din ultimii doi ani s-a convocat BPN chiar și la ora 22.00, la ora 23.00 și toți membrii responsabili ai PNL și ai BPN au fost alături de domnia sa”, a spus Rareș Bogdan.

Împreună cu alți membri ai BPN din PNL, Rareș Bogdan a considerat că ceea ce s-a întâmplat miercuri și joi, prin declarațiile „ușor mai radicale” ale reprezentanților USR PLUS, a fost nevoie de BPN pentru a arăta susținerea pe care se bazează Florin Cîțu.

„Domnul Ludovic Orban, care cunoaște extrem de bine statutul PNL știe foarte bine că BPN-ul a fost convocat statutar”, a mai spus Bogdan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu participă la ședința BPN convocată de premierul Florin Cîțu după scandalul din Guvern și face un „apel apăsat” către premier și către miniștrii PNL „să înțeleagă gravitatea momentului”.

 

×
Subiecte în articol: rares bogdan