x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacția Gabrielei Firea după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor: „Felicităm câștigătorul, dar după cifrele oficiale”

Reacția Gabrielei Firea după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor: „Felicităm câștigătorul, dar după cifrele oficiale”

24 Noi 2019   •   21:45
Reacția Gabrielei Firea după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor: „Felicităm câștigătorul, dar după cifrele oficiale”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că le multumește tuturor celor care au votat-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale.

„A fost o campanie de denigrare a PSD, de asemenea, de a lipi atâtea etichete atât pe liderii PSD, cât și pe Viorica Dăncilă. Noi am venit să prezentăm faptele bune de la Guvernare, iar din nefericire din partea cealaltă au venit lucruri neplăcute”, a declarat Gabriela Firea.

„Îi respectăm și pe cei care nu au votat cu PSD.Probabil și noi am avut anumite greșeli, anumite ezitări, tocmai de aceea acest scor”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.(...)Felicităm câștigătorul, dar după rezultatele oficiale. Deși cu un scor mare se merge în continuare pe această idee fără PSD”.

 

Gabriela Firea a mai subliniat că trebuie văzut unde s-a greșit și ca partidul să-și îmbunătățească dialogul cu cetățenii.

Știre în curs....

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: gabriela firea