x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacţia lui Ponta după inculparea lui Orban: M-a deranjat, m-a infuriat!

Reacţia lui Ponta după inculparea lui Orban: M-a deranjat, m-a infuriat!

11 Apr 2016   •   18:05
Reacţia lui Ponta după inculparea lui Orban: M-a deranjat, m-a infuriat!

"Mi s-a adus la cunoștință ca am calitatea de inculpat, adică s-a pus in mișcare acțiunea penală. S-a dispus măsura controlului judiciar într-un dosar privind primirea de foloase necuvenite, caz legat de ceva petrecut de curând”, a precizat Ludovic Orban la ieșirea din sediul DNA, acolo unde fusese chemat astăzi, la ora 15.00.

Citeşte şi Ludovic Orban, cele mai importante declaraţii la ieşirea din sediul DNA

Prim-vicepreședintele PNL a precizat că nu poate face publice mai multe detalii legate de dosarul în care este cercetat, însă a precizat că își retrage candidatura la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

În aceste condiţii, reacţia lui Victor Ponta nu a întârziat să apară. "Eu l-am iertat demult pe Ludovic Orban, dar Dumnezeu nu-i uită nici pe proști, nici pe ticăloși!", a scris fostul premier, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Motivul pentru care Ludovic Orban a renunţat la cursa pentru Primăria Capitalei. Vezi ce spune DNA-ul despre dosarul în care e implicat

Victor Ponta declarase, duminică, la RTV, că plângerea penală pe care i-a facut-o Ludovic Orban soției sale, Daciana Sârbu, l-a „înfuriat”.

„Am avut de cand fac politica sute de plangeri penale. O singura plangere penala din cariera mea m-a deranjat, infuriat, plangerea facuta de Ludovic Orban impotriva sotiei mele. Dincolo de batalia politica, nu ne facem plangeri penale la sotii”, a declarat Victor Ponta la Romania TV.

Citeşte şi Lovitură pentru PNL! Ludovic Orban se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. E inculpat într-un dosar de corupţie

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban i-a acuzat pe Victor Ponta şi Daciana Sârbu ca nu au trecut în declaraţiile de avere bunurile celuilalt.

×