x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție DURĂ a Clotildei Armand după ce soțul ei a fost exclus din USR

Reacție DURĂ a Clotildei Armand după ce soțul ei a fost exclus din USR

17 Dec 2016   •   17:57
Reacție DURĂ a Clotildei Armand după ce soțul ei a fost exclus din USR

Clotilde Armand a avut o reacție dură la excluderea din partid a soțului său:

„Este o decizie greșită și la nivel de management, pentru că o persoană care sesizează niște probleme, care nu s-a făcut auzită în cazul Comisiei de Arbitraj, al cărui mesaj nu a fost auzit și înțeles la nivel de partid și s-a dus public din această cauză, este un om care trebuie respectat. În orice organizație este bine să ai oameni care trag semnalul de alarmă. Un om care trage semnalul de alarmă trebuie să fie respectat. Încă o greșeală  este faptul că înainte să se răspundă la ce a spus el, a fost exclus. Din punctul meu de vedere, această decizie este greșită.”

Principalul argument prezentat în acest articol, care aprobă decizia luată de conducerea USR, a fost acela că Sergiu Moroianu nu a încercat să soluționeze problema în interiorul partidului, înainte de a o expune public. Totuși, din ultimele declarații ale Clotildei Armand rezultă că Moroianu a vorbit în mod public despre nemulțumirile apărute în această campanie, tocmai pentru ele nu au fost „auzite și înțelese la nivel de partid”.

Acuzațiile lansate în urmă cu câteva zile de soțul Clotildei Armand au reprezentat scânteia care a aprins primul scandal din interiorul acestui partid. Moroianu a vorbit despre abuzuri care au avut loc în această campanie, despre decizii luate într-un mod netransparent, oameni impuși de la centru, sabotaje, denigrări. Toate aceste acuzații au fost rostite fără știința Clotildei Armand, după cum avea să declare aceasta ulterior.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand