x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Referendum Familie 2018. Incident cu Liviu Dragnea, la liceul ”Jean Monnet”

Referendum Familie 2018. Incident cu Liviu Dragnea, la liceul ”Jean Monnet”

06 Oct 2018   •   13:13
Referendum Familie 2018. Incident cu Liviu Dragnea, la  liceul ”Jean Monnet”
Sursa foto: Lucian Alecu

Liviu Dragnea a ajuns la secția de votare de la liceul ”Jean Monnet” din Capitală. Președintele PSD a salutat membrii comisiei de votare și a respectat procedura legală. Doi dintre membri au refuzat să dea mâna cu liderul social democraților.

”Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, ceea ce cred eu ca înseamnă societatea română. Sper ca românii să iasă la vot. Cred că trebuie să hotărâm singuri ce e bine pentru noi. În legătură cu incindetul, s-au văzut cei șapte ani de acasă. Pentru mine, familia tradițională înseamnă un bărbat și o femeie, care pot avea copii”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat ce va face dacă la un moment dat un membru al familiei sale va recunoaşte că are altă orientare sexuală, liderul PSD a spus că l-ar ajuta, pentru că el nu respinge niciun fel de minoritate.

„Eu nu resping niciun fel de minoritate, nici măcar minoritatea sexuală. Nu încercaţi să spuneţi că acest vot este împotriva unei minorităţi! Categoric nu, dimpotrivă, cu multă înţelepciune şi maturitate trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil”, a spus Dragnea, potrivit Antena 3.

Întrebat când se va întâmpla acest lucru, el a spus „cât de curând”.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea