x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Remeş: Băsescu trăieşte sub un destin blestemat. Este construit din răutate în exces şi are negru pe cerul gurii

Remeş: Băsescu trăieşte sub un destin blestemat. Este construit din răutate în exces şi are negru pe cerul gurii

18 Mar 2014   •   11:09
Remeş: Băsescu trăieşte sub un destin blestemat. Este construit din răutate în exces şi are negru pe cerul gurii
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

După ce a ieșit din închisoare, fostul ministru  de Finanțe, Decebal Traian Remeș, fost coleg de Guvern cu Traian Băsescu, a declarat, aseară, la Antena 3, că încă din perioada în care erau colegi, Băsescu se folosea temporar de o persoană sau alta, după care "o arunca". "După ce se foloseşte temporar de o persoană sau alta, Băsescu o aruncă. Probabil, marinar fiind, nu a învăţat să-şi spele şosetele şi atunci...ca şi de şosete, se leapădă şi de oameni", a afirmat fostul ministru.

"Zece ani de zile, Băsescu a făcut cât de mult rău a putut face. Acum, pe ducă zic eu, mai încearcă(...). Cozile de topor, de frica a ceea ce li s-ar putea întâmpla, îl mai slujesc şi mai pun cătuşe pe mâini celor care îl deranjează. Fiecare român e o victimă a lui Băsescu", a continuat Remeş.

Fostul ministru a precizat că tot ce laudă Băsescu distruge, întrucât este construit din răutate în exces: "Omul acesta trăieşte sub un destin blestemat. Tot ce laudă, distruge! Băsescu este construit din răutate în exces şi are negru pe cerul gurii".

Decebal Traian Remeş, fost ministru al Agriculturii, condamnat în februarie 2013 la trei ani de închisoare, a fost eliberat condiţionat din închisoare.

Judecătoria Baia Mare a admis cererea de eliberare condiţionată a lui Decebal Traian Remeş la mijlocul lunii ianuarie, însă procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din acest dosar a declarat recurs. Magistraţi ai Tribunalului Maramureş au respins cererea DNA, aşa că fostul ministru a fost în libertate.


×