x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-Poll pentru Baia Mare. Cătălin Cherecheș a câștigat din închisoare

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-Poll pentru Baia Mare. Cătălin Cherecheș a câștigat din închisoare

05 Iun 2016   •   23:47
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-Poll pentru Baia Mare. Cătălin Cherecheș a câștigat din închisoare

Rezultate alegeri Baia Mare. Exit poll. Edilul din Baia Mare și-a anunțat pe Facebook victoria la alegerile pentru primăria orașului.  

"Acum, prin votul vostru, prin încrederea care mă onorează, împreună cu voi, mă întorc mult mai puternic și mai hotărât să muncesc pentru Baia Mare și pentru Maramureș. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu o familie mare și numeroasă, familia băimărenilor adevărați.
Vă mulțumesc din toată ființa mea. Și vă spun cu mâna pe inima mea că voi fi, cu voia voastră, mai mult decât un primar. Voi fi fratele vostru, copilul vostru, nepotul vostru, iar fiecare dintre voi se va simți puțin primar. Renaștem, reconstruim doar împreună Baia Mare. Vă iubesc! 
Cătălin", a scris edilul pe Facebook. 

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Cherecheş, trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată, a candidat din arest pentru un nou mandat, întrucât Curtea de Apel Cluj i-a respins definitiv, joi, o contestaţie faţă de măsura arestului preventiv, potrivit realitatea.net.


 

×
Subiecte în articol: catalin chereches