x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE Buzău: PSD, majoritate calificată la Râmnicu Sărat

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE Buzău: PSD, majoritate calificată la Râmnicu Sărat

09 Iun 2016   •   08:54
REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE Buzău: PSD, majoritate calificată la Râmnicu Sărat
Sursa foto: Victor Stroe

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE Buzău. Partidul Social Democrat a câştigat detaşat funcţia de primar al municipiului Râmnicu Sărat şi a obţinut 13 din cele 19 mandate de consilier municipal.

Candidatul PSD Sorin Cârjan a fost ales primar cu 64,92 la sută din totalul celor 14.291 voturi valabil exprimate, respectiv 9.278, urmat de candidatul liberal, Ionuţ Iuga, cu 16,60 la la sută.

În Consiliul Local Municipal, Partidul Social Democrat a obţinut 13 mandate, Partidul Naţional Liberal - 4, iar Uniunea Naţională pentru Progresul României şi Partidul Ecologist Român, câte un mandat.

'Este o majoritate confortabilă care ne va permite să ne alegem viceprimarul şi să ne promovăm proiectele, atragerea de fonduri europene şi crearea de locuri de muncă fiind două din principalele mele priorităţi', a declarat, pentru AGERPRES, primarul ales al municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.

Municipiul Râmnicu Sărat este al doilea oraş ca mărime din judeţul Buzău, cu o populaţie de 33.843 de locuitori la recensământul din 2011. AGERPRES

×