x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un român ar putea deveni viceprimarul Londrei. Mesaj către diaspora din Marea Britanie

Un român ar putea deveni viceprimarul Londrei. Mesaj către diaspora din Marea Britanie

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2023   •   20:15
Un român ar putea deveni viceprimarul Londrei. Mesaj către diaspora din Marea Britanie
Sursa foto: facebook

Un antreprenor român candidează pentru Great London Assembly la alegerile din mai 2024.

Ştefan Voloşeniuc este din Bucovina și dezvoltă afaceri în Marea Britanie de mai mulți ani.

Acesta va participa la alegerile pentru Primăria Londrei din partea Partidului Conservator. El spune că vrea ca orașul să fie mai sigur și mai curat, acordă prioritate investițiilor în infrastructură și proiectelor pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, potrivit Rador, citat de dcnews.ro.

"Astăzi, este o zi de mare bucurie pentru Londra, deoarece speranţa pentru un viitor mai bun este tot mai aproape. Sunt extrem de încantat să anunţ că draga mea colegă şi prietenă, Cllr Susan Hall, a fost selectată drept candidat al partidului conservator pentru funcţia de primar al Londrei in alegerile care vor avea loc anul viitor, in luna mai. Susan este o persoană de încredere şi dedicată, iar cu ea la conducere, suntem hotărâţi să transformăm Londra într-un oraş mai sigur, mai bun şi mai curat.

Această alegere este remarcabilă şi deosebită pentru românii din Londra. Pentru prima dată în istoria metropolei londoneze, românii au posibilitatea să aibă propriul viceprimar. Acesta este un pas important în reprezentarea comunităţii noastre şi în asigurarea că nevoile şi aspiraţiile noastre vor fi luate în considerare în luarea deciziilor care afectează oraşul în care trăim.

Cu Susan la cârma oraşului şi cu sprijinul tuturor, vom putea face progrese semnificative în abordarea provocărilor pe care le întâmpinăm în Londra. Vom lucra împreună pentru a asigura o infrastructură mai bună, pentru a promova siguranţa comunităţii şi pentru a investi în proiecte care să îmbunătăţească calitatea vieţii tuturor locuitorilor. Împreună, putem construi o Londra mai puternică şi mai prosperă pentru toţi.

Să fim mândri de această realizare şi să privim cu optimism către viitorul nostru comun în frumoasa noastră capitală, Londra", a scris Ștefan Voloşeniuc pe Facebook. 

Peste un milion de români se află în Marea Britanie, iar voturile lor au devenit din ce în ce mai importante. Londra este al treilea oraș din lume cu cei mai mulți români, după București și Chișinău. 

×