x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Incidente la Romexpo în timpul Congresului PPE: Protestatarii AUR au încercat să forțeze cordonul de jandarmi

Incidente la Romexpo în timpul Congresului PPE: Protestatarii AUR au încercat să forțeze cordonul de jandarmi

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2024   •   18:35
Incidente la Romexpo în timpul Congresului PPE: Protestatarii AUR au încercat să forțeze cordonul de jandarmi
Sursa foto: Antena 3 CNN

Incidente la Romexpo în timpul Congresului PPE: Protestatarii, în mare parte susținători AUR, au încercat să forțeze cordonul de jandarmi, declanșând momente tensionate.

Zeci de manifestanți, simpatizanți ai partidului condus de George Simion, s-au adunat în fața locului unde se desfășura Congresul Partidului Popular European pentru a exprima dezaprobarea față de politica agricolă. Mai mulți indivizi au fost reținuți de către forțele de ordine. Aceștia au fost văzuți purtând pancarte și scandând "Ursula nu uita, România nu te vrea".

Conform ultimelor informații, un număr semnificativ de protestatari au fost îmbarcați în vehiculele de intervenție ale jandarmeriei.

Protest în timpul Congresului PPE: Votezi PNL, câștigă PSD

USR a organizat, miercuri, o acțiune de protest în contextul Congresului Partidului Popular European de la București. Două mașini cu ecrane digitale au circulat prin București afișând mesaje în română și engleză: Vote for PPE, wins S&D/ Votezi PNL, câștigă PSD.

Două mașini cu ecrane digitale au circulat prin București, în zona în care este organizat Congresul PPE, afișând mesaje în română și engleză: Vote for PPE, wins S&D/ Votezi PNL, câștigă PSD.

Pe ecrane au rulat și afișele USR cu Cătălin Drulă și mesajele: „Nu îi lăsa să îți fure viitorul. Alege România modernă”.

„USR le transmite reprezentanților PPE aflați în aceste zile la București că ar trebui să clarifice cu cei din PNL cum au ajuns popularii europeni frați cu social-democrații în România. Asistăm la un festival al absurdului, cei care vor vota cu PNL la europarlamentare vor trimite de fapt pesediști la Bruxelles”, a declarat Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și purtător de cuvânt al USR.

×
Subiecte în articol: Romexpo Congresul PPE jandarmi