x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb: Cred că Victor Ponta va fi candidat la prezidenţiale şi dacă USL se va reface

Rovana Plumb: Cred că Victor Ponta va fi candidat la prezidenţiale şi dacă USL se va reface

de Agerpres    |    16 Mai 2014   •   19:25
Rovana Plumb: Cred că Victor Ponta va fi candidat la prezidenţiale şi dacă USL se va reface

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că, în opinia sa, Victor Ponta va fi candidat la prezidenţiale, chiar dacă USL se va reface.

"În momentul în care eşti lider politic şi colegii şi susţinătorii te roagă şi doresc ca România să poată să aibă un alt tip de preşedinte şi consideră în unanimitate că modelul de preşedinte de care are nevoie România este întruchipat de Victor Ponta, desigur că aşa cum cred că un social democrat se comportă, aşa cum Victor Ponta este atât de mult ataşat de partid, eu am credinţa că Victor Ponta va fi preşedintele României", a afirmat Rovana Plumb.

Întrebată de jurnalişti dacă Ponta ar putea fi candidat la Preşedinţie şi în cazul în care USL se va reface, Rovana Plumb a răspuns "viitorul candidat al USL, în aceste condiţii, eu cred că va fi Victor Ponta".

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a adăugat că speră ca USL să se refacă după alegerile europarlamentare.

Rovana Plumb a fost, vineri, la Târgovişte, a participat la un simpozion dedicat familiei, a susţinut o conferinţă de presă şi a mers în teritoriu în întâlniri electorale în mai multe localităţi din judeţ. 

×