x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal în ALDE. Tăriceanu i-a cerut lui Meleșcanu să se retragă din candidatura pentru șefia Senatului

Scandal în ALDE. Tăriceanu i-a cerut lui Meleșcanu să se retragă din candidatura pentru șefia Senatului

03 Sep 2019   •   14:25
Scandal în ALDE. Tăriceanu i-a cerut lui Meleșcanu să se retragă din candidatura pentru șefia Senatului
Sursa foto: Lucian Alecu

Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut lui Teodor Meleșcanu să se retragă din candidatura pentru şefia Senatului, potrivit unor surse Antena 3.

Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut lui Teodor Meleșcanu să se retragă din candidatura pentru şefia Senatului, după ce cei de la ALDE au fost luaţi prin surprindere de decizia lui Meleșcanu de a accepta oferta PSD. Acesta ar fi refuzat, potrivit unor surse politice citate de Antena 3. Urmează să se meargă la vot în plenul Senatului, săptămâna viitoare, în privinţa deciziei lui Teodor Meleșcanu.

Pe de altă parte rămâne de văzut dacă rămâne fermă decizia lui Tăriceanu de a nu-l exclude pe acesta din partid. A fost o decizie luată de principiu, astăzi, la întâlnirea de urgenţă pe care a avut-o cu liderii ALDE, dar urmează să se reia discuţiile şi în delegaţia permanentă a partidului.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că partidul său putea să revendice funcţia de preşedinte al Senatului, dar l-a propus pe Teodor Meleşcanu pentru că locul a fost al ALDE, iar social-democraţii au vrut să arate că sunt "corecţi până la capăt".

×