x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scrisoare pentru Adrian Năstase

Scrisoare pentru Adrian Năstase

de Lavinia Dimancea    |    19 Sep 2007   •   00:00
Scrisoare pentru Adrian Năstase
Sursa foto: Dan Marinescu/

Un grup de 17 tineri din PSD Bucureşti i-a cerut ieri lui Adrian Năstase (foto), printr-o scrisoare deschisă, "să se implice activ in viaţa politică romănească" şi să fie in "prima linie a disputelor politice, alături de personalităţile marcante ale PSD".

Un grup de 17 tineri din PSD Bucureşti i-a cerut ieri lui Adrian Năstase (foto), printr-o scrisoare deschisă, "să se implice activ in viaţa politică romănească" şi să fie in "prima linie a disputelor politice, alături de personalităţile marcante ale PSD". "Suntem convinşi că spiritul dumneavoastră de acţiune şi energia dovedită in numeroase ocazii sunt gata să se exprime iar in favoarea PSD. Suntem convinşi că nu v-aţi spus ultimul cuvănt pe scena politică romănească. Considerăm că experienţa pe care aţi acumulat-o in diplomaţie, in Parlamentul Romăniei, şi in 17 ani de democraţie in Romănia pot face diferenţa intre PSD şi celelalte formaţiuni politice din Romănia, in beneficiul PSD", se arată in scrisoare.

REACŢII. Liderul Organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că scrisoarea tinerilor ţine de opinia lor personală şi a arătat că este normal ca, intr-o organizaţie cu 60.000 de membri, cum este PSD Bucureşti, să existe păreri pro şi contra. In schimb, preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, a spus că nu ii cunoaşte pe semnatarii scrisorii şi a avertizat că aceştia exprimă o opinie personală care nu reprezintă TSD. Contactat de Mediafax, Adrian Năstase a declarat că nu a citit incă scrisoarea şi că va face comentarii duminică, atunci cănd va reveni in ţară.

×
Subiecte în articol: politic