x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şedinţa informală a PSD - Anticipate la primăvară, in aceleşi timp cu localele

Şedinţa informală a PSD - Anticipate la primăvară, in aceleşi timp cu localele

de Jurnalul National    |    19 Sep 2007   •   00:00

Intălnirea informală a conducerii PSD cu membrii Comitetului Executiv, desfăşurată miercuri la hotelul Confort, s-a incheiat după trei ore şi jumătate de discuţii, care vor continua la Palatul Parlamentului, intr-o şedinţă oficială a Comitetului Executiv Naţional.

După incheierea reuniunii, vicepreşedinţii PSD şi liderii de filiale nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii. Singurul care a dat o declaraţie a fost preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. El a spus că in intălnirea informală nu s-a tras niciun fel de concluzie şi că discuţiile vor continua in cadru oficial, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Surse din partid au declarat insă pentru Rompres că PSD va depune luni moţiunea de cenzură şi va rămăne in opoziţie pănă la viitoarele alegeri generale care ar dori să aibă loc in acelaşi timp cu scrutinul local din primăvara anului viitor. Aceasta a fost tema şedinţei informale de miercuri a conducerii partidului cu liderii de organizaţii, propunerile urmănd să fie avansate in şedinţa Comitetului Executiv Naţional care va avea loc la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: politic