x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. În postul de ministru al Justiţiei este propus Eugen Nicolicea

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. În postul de ministru al Justiţiei este propus Eugen Nicolicea

17 Apr 2019   •   14:43
PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. În postul de ministru al Justiţiei este propus Eugen Nicolicea

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Decizia a fost luată în ședința CEX. Votul a fost aproape în unanimitate. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că nominalizarea pentru psotul de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader este deputatul PSD Eugen Nicolicea.

Ştirea iniţială: Şedinţă-fulger la PSD înaintea comitetului executiv al partidului. Liderii PSD au stabilit că îi vor retrage sprijinul politic lui Tudorel Toader şi îi vor cere Viorcăi Dăncilă să-l schimbe din funcţie. Potrivit unor surse, în locul lui Toader va fi numit Eugen Nicolicea. Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte miercuri, pe agenda discuţiilor urmând să se afle calendarul mitingurilor electorale din ţară şi situaţia unor miniştri, între care Rovana Plumb şi Natalia Intotero, care se află pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Rovana Plumb este cea care deschide lista și Liviu Dragnea a spus că ele nu pot începe campania electorala pentru europarlamentare având funcții de miniștri în Guvern, așa că trebuie sa fie înlocuite. Tot în CEX se va discuta și soarta lui Tudorel Toader, asta pentru că la Senat este moțiunea simplă și PSD va vota moțiunea. Claudiu Manda a spus public că el o să voteze pentru moțiune. 

ANTENA3

×
Subiecte în articol: tudorel toader eugen nicolicea