x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Gabriela Firea, despre moțiunea USR PLUS AUR: Nu particip la mascarade!

Senatorul Gabriela Firea, despre moțiunea USR PLUS AUR: Nu particip la mascarade!

04 Sep 2021   •   12:40
Senatorul Gabriela Firea, despre moțiunea USR PLUS AUR: Nu particip la mascarade!
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul PSD Gabriela Firea a vorbit despre moțiunea USR PLUS AUR și a anunțat că nu participă la mascarade și că nu acceptă să fie la remorca incompetenților. Moțiunea de cenzură a PSD trebuie votată, a precizat Firea.

Senatorul PSD a transmis mesajul pe Facebook.

„Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților! Ce înțelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din București și din marile orașe? Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnă Nicușor și Clotilde!!!”, a scris Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Senatorul Firea i-a criticat dur pe cei care conduc orașul București.

„Adică, dublarea și urmează triplarea prețului la transportul public, eliminarea subvenției pentru agentul termic - deci facturi uriașe -, gunoaie, șobolani, țânțari, mirosuri pestilențiale, lăsarea spitalelor fără finanțare, lipsa de pregătire a școlilor pentru noul an de învățământ, abandonarea șantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăților de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, blocarea tuturor investițiilor din Capitală, șomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri! Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred și să le înțeleg? Pe ale unora care i-au înșelat și pe cei care le-au dat votul? Pe cei care își bat joc, prin reprezentanții lor, de bucureșteni și de locuitorii marilor orașe, unde “au câștigat” din soft alegerile? Niciodată”, a mai spus Firea.

La finalul mesajului, Gabriela Firea i-a îndemnat pe parlamentari să voteze moțiunea PSD.

„Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul Moțiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situația economică actuală a țării și la scăderea nivelului de trai. Vinovați sunt toți cei de la putere, deci și cei care fac acum pe imaculații! Minciuna are întotdeauna picioare scurte”, a precizat Gabriela Firea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea