x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sever Voinescu: Aşteptăm relaxaţi şi cu încredere această moţiune de cenzură

Sever Voinescu: Aşteptăm relaxaţi şi cu încredere această moţiune de cenzură

17 Apr 2012   •   10:29
Sever Voinescu: Aşteptăm relaxaţi şi cu încredere această moţiune de cenzură

Purtatorul de cuvant al PDL a declarat, intr-o conferinta de presa, ca PDL asteapta "relaxat si cu incredere aceasta motiune de cenzura". Sever Voinescu a spus ca aceasta motiune "nu va trece".

"Ca inaintea tuturor motiunilor de cenzura de pana acum, goarnele Opozitiei anunta ca au majoritate. Noi le vom oferi aceasta ocazie ca sa arate daca au sau nu majoritate. Ii vom vedea pe cei care se duc la urne si cati sunt. Noi suntem convinsi ca aceasta motiune nu va trece", a declarat Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL.

Voinescu a mai spus ca nu stie daca motiunea opozitiei a fost semnata si de parlamentari ai PDL deoarece nu a vazut aceasta motiune, ea nefiind inca depusa la Parlament.

"Nu stiu daca au semnat, este ce ne spune PSD. Motiunea nu a fost depusa, nu am vazut-o, nu s-a discutat in BPN", a afirmat Voinescu, care a precizat reprezentantii PDL au "asteapta relaxati si cu incredere aceasta motiune".

"Este un exercitiu democratic, nu va trece, Guvernul va proba ca se bazeaza pe o majoritate parlamentara transparenta asumata clar. Atitudinea noastra este consecventa, vom fi prezenti pentru asigurarea cvorumului de sedinta, dar nu vom vota, dand posibilitate opozitiei sa ne arate ca are majoritate", a precizat Sever Voinescu. El a mai spus ca la acest vot trebuie vazut cine sustine Guvernul si cine nu, referindu-se atat la grupurile parlamentare, cat si la parlamentari.

"Trebuie sa stim cine sustine Guvernul si cine nu, daca nu ca grup politic, ci chiar si ca parlamentari", a mai spus Voinescu.

×