x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sever Voinescu ironizează moţiunea de cenzură a USL: Cred că la conceperea ei a lucrat şi Marian Vanghelie

Sever Voinescu ironizează moţiunea de cenzură a USL: Cred că la conceperea ei a lucrat şi Marian Vanghelie

19 Apr 2012   •   11:01
Sever Voinescu ironizează moţiunea de cenzură a USL: Cred că la conceperea ei a lucrat şi Marian Vanghelie

Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca motiunea de cenzura depusa de USL nu are semnatari din partea PDL si ca declaratiile politice ale liderilor Opozitiei sunt mincinoase. Totodata, acesta a ironizat anumite formulari stangace din documentul in discutie.

"Nu exista semnatari ai motiunii de cenzura din partea PDL. Cred ca este corect sa aratati ca declaratiile politice ale USL sunt mincinoase", a spus Voinescu, intr-o conferinta de presa. El a precizat ca documentul este plin de erori si ca este "usor de demontat".

"Pretinde ca analizeaza realitati economice, dar are o abordare subiectiva care denatureaza fenomenul economic sau politic la care se refera aceasta motiune", a continuat purtatorul de cuvant al PDL.

Voinescu a incercat chiar si o ironie la adresa celor care au redactat motiunea de cenzura, spunand ca unul dintre acestia a fost probabil si Marian vanghelie. Pedelistul a exemplificat cu o fraza din text, care face referire la "fondul de rezerva al Guvernului, care este".

Sever Voinescu a mai spus ca "motiunea nu are sanse sa treaca" si ca "in PDL toata lumea este relaxata".




×