x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Siegfried Mureşan: Declaraţiile premierului Tudose nu valorează nici cât un litru de benzină neaccizată

Siegfried Mureşan: Declaraţiile premierului Tudose nu valorează nici cât un litru de benzină neaccizată

12 Sep 2017   •   16:49
Siegfried Mureşan: Declaraţiile premierului Tudose nu valorează nici cât un litru de benzină neaccizată

Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă că premierul Mihai Tudose "se contrazice de la o afirmaţie la alta" când se referă la introducerea accizei la carburant. 

"Prim-ministrul Mihai Tudose a demonstrat astăzi încă o dată întregii ţări că declaraţiile sale publice nu valorează nici cât un litru de benzină neaccizată. După ce în data de 9 august spunea că introducerea supraaccizei la carburant nu va afecta viaţa românilor ('Nu va influenţa negativ viaţa românilor. Pot să-i asigur!'), astăzi, întrebat fiind ce părere are de faptul că preţul la carburant a început deja să crească, prim-ministrul Tudose a răspuns că 'este problema lor', adică a comercianţilor de carburant", afirmă europarlamentarul într-un comunicat remis presei. 

Potrivit acestuia, prim-ministrul Tudose "fuge de răspundere" şi nu vrea să recunoască greşeala pe care a comis-o. 

"L-am avertizat încă de pe atunci pe prim-ministrul Tudose că preţul carburanţilor nu va creşte brusc, imediat după introducerea suprataxei, ci va creşte constant până la introducerea accizei, lucru care, iată, se şi întâmplă. În acest mod PSD şi ALDE vor să ne mintă, spunând că acciza nu a influenţat preţul carburanţilor şi că cei care comercializează carburanţii au majorat preţurile de capul lor. În realitate, vorbim de companii care funcţionează pe bază de profit şi care nu sunt dispuse să intre pe pierderi doar pentru a acoperi găurile la buget pe care Guvernul iresponsabil PSD - ALDE le face pentru a îndeplini promisiunile electorale nesustenabile economic", a mai susţinut Mureşan.

AGERPRES

×