x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Spectacol ieftin şi populism"

"Spectacol ieftin şi populism"

de Dana Piciu    |    29 Aug 2007   •   00:00

Liderul PC, Dan Voiculescu, consideră că declaraţiile lui Traian Băsescu privind referendumul pentru votul uninominal reprezintă "un spectacol ieftin şi o manifestare din seria de populisme care il caracterizează"

Liderul PC, Dan Voiculescu, consideră că declaraţiile lui Traian Băsescu privind referendumul pentru votul uninominal reprezintă "un spectacol ieftin şi o manifestare din seria de populisme care il caracterizează" pe şeful statului şi că acesta vrea să demonstreze că de el depinde adoptarea uninominalului.

"Exact in ziua in care proiectul Pro Democraţia a fost trimis de Comisia electorală la Senat şi işi urmează cursul firesc in procesul de legiferare apare Traian Băsescu care ameninţă cu referendumul dacă nu este adoptat votul uninominal. Domnul Băsescu vrea să arate, de fapt, că de el depinde adoptarea votului uninominal, şi nu de Parlament", arată Voiculescu intr-un comunicat de presă. Liderul PC a mai spus că "prezenţa lui Băsescu la Şcoala de vară a PD şi retorica electorală agresivă arată un preşedinte nerăbdător să inceapă campania electorală PD". Referindu-se la afirmaţiile lui Băsescu conform cărora "statul e la fel organizat ca inainte de Revoluţie", Voiculescu a precizat că "şeful statului ar trebui să fie mai prudent in a recunoaşte falimentul statului pe care-l conduce". "Atacurile furibunde ale lui Traian Băsescu la adresa statului ticăloşit reprezintă de fapt doar vorbe goale", se mai arată in comunicatul preşedintelui conservator.

×
Subiecte în articol: politic