x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ştefan, despre noua culoare a PDL: Am schimbat culoarea de campanie pentru că verde este culoarea anului

Ştefan, despre noua culoare a PDL: Am schimbat culoarea de campanie pentru că verde este culoarea anului

22 Apr 2012   •   08:47

Vicepresedintele PDL Gheorghe Stefan, a declarat, duminica, la Pro TV, ca acest partid a schimbat culoarea de campanie din portocaliu in verde pentru ca aceasta este "culoarea anului", el spunand ca aceasta afirmatie a fost facuta de Theodor Stolojan, intr-o sedinta de Birou Permanent National.

El a afirmat, in emisiunea "Dupa 20 de ani", intrebat daca Mihai Ungureanu va fi prezidentiabilul PDL, ca verde este culoarea anului, cum era portocaliul in 2004."Verdele acesta, Cosmote e mai placut decat portocaliu. Parerea mea ca portocaliul e depasit acum", a opinat Stefan, potrivit Mediafax.

Intrebat daca simpla intrare in moda a unei culori justifica schimbarea pubelelor din oras, asa cum s-a intamplat in Piatra-Neamt, primarul municipiului Piatra- Neamt, Gheorghe Stefan, a spus ca verdele se potriveste mai bine cu ideea de ecologie.

"Acestea sunt culorile pe care le-am gasit si chiar le-am comandat. Am zis "daca aveti verde, verde vreau", pentru ca faca vorbim de curatenie, de ecologie se potriveste mai bine verde decat portocaliul", a explicat edilul.

Acesta a subliniat ca pubelele nu s-au inlocuit ca sa fie in ton cu moda, el adaugand ca o parte s-au schimbat pentru ca erau distruse.

×