x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stelian Ion, atac la Florin Cîțu: Aruncă în aer TOT. Trebuie să plece definitiv

Stelian Ion, atac la Florin Cîțu: Aruncă în aer TOT. Trebuie să plece definitiv

15 Sep 2021   •   10:45
Stelian Ion, atac la Florin Cîțu: Aruncă în aer TOT. Trebuie să plece definitiv

”Din păcate, Florin Cîțu s-a baricadat cu lanțuri în Palatul Victoria, refuză să vină în fața Parlamentului, să vedem, printr-un vot democratic, poate că, împreună cu PSD, va obține o majoritate. Simbioza PNL - PSD se pare că funcționează. Este un atentat la adresa statului de drept și la adresa democrației în România să blochezi o moțiune de cenzură și, mai mult, să nu te prezinți în termenul legal în fața Parlamentului pentru a veni cu noua compoziție a Guvernului”, a spus Stelian Ion, ministru revocat al Justiției în Guvernul Cîțu, într-o conferință de presă.

Stelian Ion sustine ca prin intimidare, presiuni, frică, fără să ai o viziune, nu poți conduce o coaliție, darămite o țară.

”Deja se pare că Florin Cîțu a întors pe autostradă pe contrasens și ne duce pe toți, cu viteză, împotriva regulilor democratice, ceea ce este de o gravitate extremă. Mai mult, aruncă în aer toate punțile care au existat și trebuie să existe în continuare între PNL și USR. A demis secretarii de stat, prefecții, prin vorbe, face tot posibilul să compromită coaliția. Mai mult, creează această atmosferă nocivă în România, din care rezultă că cine nu este în echipa câștigătoare este dușmanul poporului, o exprimare folosită în anii trecuți știm foarte bine de către cine”, a mai spus Stelian Ion

 

×
Subiecte în articol: Stelian Ion