x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stelian Ion: Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale este aproape ridicolă

Stelian Ion: Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale este aproape ridicolă

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2024   •   12:30
Stelian Ion: Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale este aproape ridicolă

PNL s-a transformat în agentul electoral al PSD, declară la RFI deputatul USR Stelian Ion. Dacă există un candidat fără șanse de a intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, acela este Nicolae Ciucă, susține fostul ministru al Justiției.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie a început vineri.

Deputatul USR Stelian Ion spune că „din păcate, nu doar pentru PNL, ci și pentru democrația noastră, PNL s-a transformat în agentul electoral al PSD. Însăși candidatura domnului Ciucă pare gândită în așa fel încât să-i creeze domnului Ciolacu un culoar cât mai larg, pentru că este o candidatură aproape ridicolă”.

El afirmă că Nicolae Ciucă, „prin calitățile domniei sale, prin prestația jalnică pe care o oferă constant, și-a spulberat orice șansă de a intra în turul II și este la jumătatea procentelor din sondaje pe care le-ar obține Elena Lasconi, dar chestiunea asta a fost gândită în așa fel încât să creeze un culoar cât mai larg domnului Ciolacu, pentru ca apoi să se înțeleagă, să caute din nou să refacă o alianță (...). Nu-i crede nimeni că nu se înțeleg bine”.

În opinia lui Stelian Ion, „câtă vreme stau la aceeași masă, în aceleași birouri stau din Palatul Victoria, ocupă aceleași funcții ministeriale și se ajută unii pe alții, este absolut clară această mișcare de imagine pe care o fac în permanență. Deci ei îi ajută pe pesediști, pesediștii le mai azvârlă câteva firimituri de pe masă și cu asta i-au mulțumit pe cei din PNL. Asta a ajuns PNL-ul acum, o roată mică la căruța PSD”.

(sursa: Mediafax)

Gabriel Pecheanu, gabriel.pecheanu@mediafax.ro

Keywords:ION, CIUCĂ

×