x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stolojan: E târziu pentru o remaniere guvernamentală

Stolojan: E târziu pentru o remaniere guvernamentală

28 Sep 2011   •   10:34
Stolojan: E târziu pentru o remaniere guvernamentală

Eurodeputatul PDL Theodor Stolojan spune ca o remaniere nu va face ca populatia sa-si schimbe punctul de vedere fata de PDL si fata de Guvernul actual. In plus, potrivit pedelistului, acum este tarziu pentru o asemenea decizie.

Democrat-liberalul Theodor Stolojan este de parere ca o remaniere guvernamentala este tardiva pentru a schimba imaginea PDL.

"Dupa mine, este tarziu. Acum ar trebui facute miscari doar in sensul de accidente care apar, gen cel de la Ministerul Muncii, dar este tarziu", a spus Stolojan la RFI.

Europarlamentarul PDL considera ca "Guvernul stie ce are de facut, Guvernul se afla inaintea sustinerii bugetului pe anul viitor. Deci nu vad de ce trebuie schimbati acum o serie de ministri".

"Nu cred ca o remaniere va face populatia dintr-odata sa-si schimbe punctul de vedere fata de PDL si fata de Guvernul actual", a mai subliniat europarlamentarul.

Posibila remaniere a Guvernului condus de Emil Boc a fost evocata cu jumatate de gura de unii membri ai Partidului Democrat Liberal, aflat la putere.

Printre numele de pe eventuala lista de ministri care ar urma sa fie schimbati s-ar afla Teodor Baconschi (Externe), Traian Igas (Interne), Valeriu Tabara (Agricultura), Gheorghe Ialomitianu (Finante) si Valerian Vreme (Comunicatii).

×