x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Strategie - Conservatorii tintesc 10% in optiunile bucurestenilor

Strategie - Conservatorii tintesc 10% in optiunile bucurestenilor

29 Mai 2005   •   00:00

Organizatia Bucuresti a Partidului Conservator (PC) isi propune ca pana la 1 iulie 2006 sa ajunga la o cota de 10% in preferintele bucurestenilor. Acesta este unul dintre obiectivele conservatorilor din Capitala, prezentate ieri de catre presedintele interimar al organizatiei, deputatul Dan Liga.

  • de LAVINIA DIMANCEA
  • HOTARARE. Presedintele interimar al Organizatiei Bucuresti a Partidului Conservator, Dan Liga, spune ca isi va da demisia daca nu va indeplini obiectivele propuse
    El a aratat ca aceste prioritati sunt incluse in strategia filialei pentru urmatorul an, care mai are ca "urgente" amenajarea a sapte sedii in Bucuresti, unul al Organizatiei municipale si sase in fiecare sector, consolidarea filialelor de sector si, nu in ultimul rand, realizarea unui contact permanent si direct cu cetatenii Bucurestiului. "In urmatorul an, dorim sa avem o intalnire directa cu cel putin 1/3 din cetatenii Bucurestiului, ceea ce inseamna 650.000 de bucuresteni", a spus Liga.

    CONTACT DIRECT. Pe de alta parte, liderul conservator a aratat ca PC Bucuresti "va fi organizat" pe cele 1.155 de sectii de votare din Capitala, urmand sa fie desemnat cate un responsabil pentru fiecare sectie. Liga a precizat ca acesti responsabili de sectii vor avea un contact direct cu cetatenii si prin intermediul lor se are in vedere organizarea saptamanala de audiente cu parlamentarii si consilierii generali ai PC. Intrebat daca isi va da demisia in cazul in care nu va realiza obiectivele pe care si le-a propus, Dan Liga a raspuns afirmativ, adaugand totusi ca niciodata nu a fost pus in situatia de a demisiona din astfel de motive. Totodata, el a aratat ca, in momentul de fata, are loc o evaluare a membrilor conducerii organizatiei municipale a PC, precum si a celor de sectoare, in urma careia se va decide pastrarea persoanelor "valoroase" si schimbarea celor care "nu au confirmat nimic".

    MEMBRI. Tot ieri, si-au anuntat intrarea in PC doi consilieri generali, Stelica Barna (PSD) si Victor Iovici (PPRM). Cei doi si-au motivat aderarea la conservatori prin faptul ca Partidul Conservator le ofera posibilitatea de a face politica si administratie "cu deschidere europeana".

    Presedintele interimar al organizatiei, Dan Liga, a precizat ca mai sunt foarte multi consilieri, din toate partidele politice, care doresc sa intre in PC, insa a aratat ca primirea de noi membri se va face numai pe baza unei analize stricte si selective a fiecarei persoane.

    ×
    Subiecte în articol: politic