x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Subiectiv". Dovada că Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria, prin vocea vicepremierului Costin Borc

"Subiectiv". Dovada că Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria, prin vocea vicepremierului Costin Borc

de Antena 3    |    11 Iul 2016   •   22:30
"Subiectiv". Dovada că Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria, prin vocea vicepremierului Costin Borc
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria prin vocea vicepremierului Costin Borc, a arătat Răzvan Dumitrescu luni seară în emisiunea „Subiectiv”.

Guvernul analizează posibilitatea implementării principiului potrivit căruia, la fiecare doi angajați la stat care pleacă din sistem, să fie angajat unul singur, a declarat, duminică, vicepremierul Costin Borc, la un post de televiziune.

VEZI VIDEO, PE ANTENA3.RO

„Am propus (principiul „doi la unu” — n.red.) în Guvern în discuțiile pe legea salarizării. Este un principiu care este acceptat de colegi. Nu vreau să-mi arog această idee, pentru că este o idee pe care am văzut-o în Franța, era ideea de a diminua administrația într-un mod simplu și corect și a nu face niște valuri de disponibilizări. Fiecare doi funcționari care ies la pensie sau ies din sistem să fie înlocuiți prin unul”, a explicat vicepremierul.

În septembrie 2011, fostul premier Emil Boc vorbea despre procesul potrivit căruia la fiecare șapte angajați care pleacă din sistem să fie angajat unul singur.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv”

×